Karácsonyi filmek, amiket idén (is) nézz meg
2017. december 06. írta: Ízelítő

Karácsonyi filmek, amiket idén (is) nézz meg

Az ünnepekre történő ráhangolódás egyik kiváló módja, hogy karácsonyi filmeket nézzünk. A választék nagyon nagy, most egy párat összegyűjtöttünk, amiket mi biztosan meg fogunk nézni.

kevin.jpg

Tudom, sokan elcsépeltnek tartják már ezeket a filmeket, és vannak akik sohasem fogják megunni őket. Nem mindegyik, de nekünk is vannak ezek között olyan filmek, amit egyszerűen nem hagy(hat)unk ki karácsonykor.

Kezdjük is az örök klasszikussal:

reszkesstek_betorok.jpg

 

1. Reszkessetek betörők! (1990)

Azt hiszem Kevin kalandjait nem kell bemutatnunk senkinek. Nálunk még mindig kedvenc. Lassan a gyerekeink is megnézik majd!

 

igazabol_szerelem.jpg

2. Igazából szerelem (2003)

Egy másik nagy kedvenc, amit szerintem szintén mindenki ismer. A zenéjét is nagyon szeretjük. Ezt is minden évben megszoktuk nézni, annyira hozzátartozik már a karácsonyhoz. 

 

holiday.jpg

3. Holiday (2006)

Vicces, de közben romantikus is, hozza a karácsonyi hangulatot akár Angliában akár Los Angelesben játszódik épp a történet. Mindig jó újranézni.

 

negy_karacsony.jpg

4. Négy karácsony (2008)

Mi történik, ha nem tudsz elutazni az ünnepekre, ahogy minden évben szoktál, és "kénytelen vagy" otthon, a családoddal karácsonyozni? A filmből kiderül, ráadásul a főszereplők 4 helyen is együtt ünneplik a karácsonyt a szeretteikkel. Vicces.

 

csoda_new_yorkban.jpg

 

5. Csoda New Yorkban (1994)

Vajon létezik a Mikulás? És tudjuk, hogy mi a karácsony igazi lényege?  Ebből a kedves filmből mindez kiderül. Idén ezt  biztosan megnézzük, mert évekkel ezelőtt láttuk, de éppen itt az ideje újra látni.

 

polar_expressz.jpg

6. Polar Expressz (2004)

Remélem még mindenki  hisz a Mikulásban, mert ha nem, akkor értetek is eljön a csillogó fekete vonat, hogy elvigyen az Északi sarkra. Egy csodálatos mesefilm nemcsak a gyerekeknek.

 És nektek melyek a kedvenc karácsonyi filmjeitek? Írjátok meg kommentben, ha van kedvetek!

(A képek forrása a képekre kattintva érhető el.)

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy like-ot, oszd meg másokkal is, valamint kövess minket a Facebookon, illetve Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről.

süti beállítások módosítása