Újult erővel
2018. március 02. írta: Ízelítő

Újult erővel

avagy mi történt velünk és mi várható a blogon

Egy kis időre eltűntünk a blog életéből, mert az év vége, és az év eleji teendők, betegségek teljesen bedaráltak minket. Így van ez sajnos, ha családanyaként próbál helytállni az ember lánya, néha bizony elfogy az a bizonyos szusz, ami hajtja a fogaskerekeket. De most már remélhetőleg minden visszatér a régi kerékvágásba, és folytatjuk az élet minden területére kiterjedő kóstolgatást!  

bloggerina.jpeg

A legelső dolog, amivel kezdeni szeretnénk egy pár könyvajánló lesz, ugyanis a Jézuskának, és az online rendeléseknek köszönhetően jó sok könyv vár ránk, amit gyakran az alvás rovására, de próbálunk "abszolválni". És szuper gyerekkönyveink is vannak, amiket szeretnénk megmutatni majd, hátha kedvet kaptok ti is hozzájuk. 

Biztos, hogy ezenkívül lesznek még más kulturális programok is, melyekre elmegyünk és olvashattok róluk beszámolót, vagy ajánlót. Hamarosan indul a kirándulási szezon is, számtalan fantasztikus hely van az országban, ahova érdemes ellátogatni. Nekünk vannak olyan kedvenceink is, ahova mindig jó ellátogatni a gyerekekkel.

reading.jpg

Kép forrása: pexels.com

Reméljük, hogy velünk tartatok majd minél többen, hamarosan jelentkezünk.

(Kiemelt kép forrása: pexels.com)

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy like-ot, oszd meg másokkal is, valamint kövess minket a Facebookon, illetve Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről.

süti beállítások módosítása